ZVEZDAN JE IMAO OPERACIJU SRCA! Slavniću UGROŽENO ZDRAVLJE, želi da ga sahrane kraj Ksenije Pajčin?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 14:44

"ZVEZDAN JE IMAO OPERACIJU SRCA!" Slavniću UGROŽENO ZDRAVLJE, želi da ga sahrane kraj Ksenije Pajčin?

"Samo ga je Ksenija iskreno volela!"

Zvezdan Slavnić se već neko vreme oseća loše, a da izgleda veoma iscrpljeno poručuju mu i pratioci na svim društvenim mrežama.

Slavnić svakodnevno ima gušenja, ali odbija da ide na pregled, zbog čega je njegov otac Zoran Moka Slavnić u panici, pa se moli Bogu da Zvezdan dođe sebi.

- Zvezdan je imao operaciju srčane aorte dok je bio na odsluženju zatvorske kazne u Kruševcu, a posle je dobio i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emboliju pluća. On svakodnevno mora da koristi terapiju kako bi ostao u životu, ne sme da se izlaže stresu, a i ovo promenljivo vreme mu ne ide na ruku. Moka ga već danima moli da ode na preglede, ali Zvezdan ne želi u bolnicu. On je imao sreću što ga je taj problem strefio baš u zatvoru, to mu je i spasilo život. Uradili su mu jako komplikovanu operaciju, ali opasnost nije prošla - govori za "Svet" izvor blizak Slavniću.

- On je ozbiljno bolestan, terapiju mora redovno da uzima, stalno da ide na kontrole, a on to ne radi. Plus, čim mu padne imunitet, odmah mu se aktivira psorijaza, otvaraju mu se rane po telu, koje na ovoj vrućini mogu lako da se infi ciraju, a nekad mu alergije prave i ozbiljan problem, pa ne može da diše. Realnost ga je udarila u glavu po izlasku iz rijalitija jer je ostao bez novca, bez devojke, nema posao i sve to dodatno pogoršava njegovo zdravlje koje je odavno baš narušeno. Ocu govori da ne želi kod doktora jer ako je nešto suđeno, desiće se. I u Zadruzi je odbijao da ode na pregled, govorio je da ga, ako umre, sahrane pored njegove najveće ljubavi Ksenije Pajčin, jer ga je jedino ona iskreno volela - objasnio je izvor.

Da podsetimo, Zvezdan je nedavno raskinuo sa Anđelom Đuričić, zbog čega prolazi kroz težak period, a nema sumnje da je i to uticalo na njegovo zdravstveno stanje.
Pogledaj vesti o: Ksenija Pajčin,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.