Ksenija Pajčin
Ksenija Pajčin

Ksenija Pajčin je bila srpska pop dens pevačica, fotomodel, i modna dizajnerka. Njen život tragično je okončan 16. marta 2010. godine kada ju je iz pištolja usmrtio bivši dečko maneken Filip Kapisoda. Ksenija je rođena u Beogradu, odrasla je na Banovom brdu gde je završila osnovnu školu. Kada je imala 14. godina njeni roditelji su se razveli i kako navode zajednički prijatelji kao i njene izjave teško je podnela razdvajanje roditelja. Pohađala je Petu ekonomsku školu u Rakovici, još tada su je opsedali momci i svi su želeli da budu u njenom društvu. Išla je na časove plesa i bila je poznata po odličnom igranju.

Karijeru je počela kao igračica po diskotekama, nakon igranja po brojnim klubovima i na svim takmičenjima plesa, ozbiljniju karijeru je započela u plesnoj grupi Dragane Mirković i grupe Beat Street. Najveću podršku je imala od Dragane koja je učila manirima a upoznala je i svet šou biznisa uz pomoć nje. Ksenija je u više navrata javno zahvaljivala Dragani koja je uspela da od nje stvori damu i zvezdu. Uloga igračice i pratećeg vokala u Draganinom spotu Opojni su zumbuli 1994. godine vinula je u svet estrade. 1996. godine pridružuje se dens grupi Duck i zahvaljujući hitu Dačo volim te postaju vrlo popularni među mlađom publikom.

U tom periodu bila je u vezi sa Zvezdanom Slavnićem kako je sama rekla on je bio njena najveća ljubav za ceo život. Solo karijeru je započela 1997. godine kada je snimila prvi album za Pgp Rts od kojih su se izdvojile pesme Kada ja čuvam ti leđa i Seksualnost. Snimila je zatim pesmu i spot za Sviđa mi se on u čijim se kadrovima pojavljuje Predrag Peđa Mijatović slavni fudbaler, mediji su navodili kako je imala vezu sa njim. Često je govorila o ljubavi i životu za sebe je govorila da je strastvena i romantična, i da zbog svoje popularnosti ne može da se ostvari na ljubavnom planu. Za fatalnu ženu je proglašena kada je njen bivši dečko Zvezdan upucao ispred kluba Četiri sobe 1998. godine mladića zbog ljubomore. Ona je negirala da ima bilo kakve veze sa tim i usled teškog perioda odlazi na pauzu, i ide u Grčku gde je igrala dve godine po diskotekama, bila je najbolja igračica u Atini. Radila je i kao koreograf na Tv Alfi.

Po povratku u Srbiju nastavlja da radi kao pomoćni voditelj u emisiji Minimaksovizija. 2002. godine objavila je album Extreme gde su se izdvojili hitovi Mene ne zanima to i Ksenija. Ksenija se nije obazirala na prašinu koju je dizala oko sebe, 2003. godine objavila je singl Neven, imala je uspešne nastupe po Srbiji. 2004. godine doživela je saobraćajnu nesreću sa dve igračice, imala je sreće da prođe bez posledica, ta nezgoda kao da je nagovestila loš period u njenom životu. Povezivali su je mediji sa mnogim muškarcima njena slava je uticala na to da svaka veza se završi teško. Često je govorila kako je protivnik braka i da je za brak potrebna iskrena ljubav koju ona još nije srela.
Burnu romansu 2008. godine započela je sa deset godina mlađim Filipom Kapisodom.
Maneken je osvojio njeno srce, oboje strastveni imali su više prekida ali uvek su se vraćali jedno drugom, jednom prilikom je izjavila kako je Filip njena srodna duša i da je previše i iskreno voli. Nakon poslednjeg izmirenja nije ni slutila da će njegova posesivnost uticati na njen život i karijeru.
Usled velike ljubomore i neslaganja sa njom 16. marta 2010. godine oduzeo je njen život u njenom stanu. I nakon svog samoubistva odredio joj da zauvek počiva na Beogradskom Novom groblju. Javnost je bila šokirana, publika i danas tuguje za njom. Na dan sahrane u trenutku dok je beli kovčeg spuštan u zemlju sa Ksenijinog groba uz zvuke Bolera poletela je bela golubica taj prizor je ostao svima u sećanju. Imala je puno hitova iza sebe, za nju su čule zvezde širom sveta čak je i Dženifer Lopez pohvalila njene plesne pokrete. Mnogi su joj nudili slavu u svetu ali ona nije želela da napusti svoju državu iz ljubavi.

Poslednji hit 2009. godine sa Ms Stojanom Požuri i danas se sluša.
Jedna od najlepših i najpopularnijih Srpkinja u zemlji zauvek je ostavila trag na muzičkoj sceni kao i u srcima svih onih koji su je neizmerno voleli.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
NEVEROVATNO - otkriveno ko živi u stanu gde je ubijena Ksenija Pajčin: Uselio se sa ženom i sinom

NEVEROVATNO - otkriveno ko živi u stanu gde je ubijena Ksenija Pajčin: Uselio se sa ženom i sinom

Prošlo je 14 godina od kobnog događaja a spekulacije o vlasništvu kobnog stana su samo rasle.. Ksenija Pajčinubijena je 16. marta 2010. godine i od tada pa do danas razne priče su se pojavljivale u medijima, a koje se tiču nekretnine u kojoj se zločin desio. Novinari jednog portala su uputili na lice mesta saznali šta je istina - da li je i kada je stan prodat, ko živi u njemu, te šta komšije kažu na sulude priče da po stanu "šetaju duhovi".

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 16:50

Detaljnije >>

Komšije otkrile ko živi u stanu pokojne Ksenije Pajčin koji je PRODAT NAKON PET GODINA: "Majka je posle tragedije došla samo jednom"

Pevačica Ksenija Pajčin ubijena je 16. marta 2010. godine nakon što je njen tadašnji dečko Filip Kapisoda presudio njoj, pa sebi.

Izvor: Blic, 21.Mar.2024

Detaljnije >>

Sestra Ksenije Pajčin STASALA U PRAVU LEPOTICU: Sličnost sa pokojnom pevačicom ostavlja BEZ DAHA (FOTO)

Sestra Ksenije Pajčin STASALA U PRAVU LEPOTICU: Sličnost sa pokojnom pevačicom ostavlja BEZ DAHA (FOTO)

Mia zauvek čuva uspomenu na Kseniju, a danas je lepa i uspešna poslovna dama.. Jedna do najšarmantnijih pevačica, Ksenija Pajčin, tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Beogradu usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Sestra tragično preminule pevačice Ksenije Pajčin, Mia Pajčin, prava je lepotica i neverovatno liči na pokojnu sestru. Uspešna mlada dama zaposlena je u gejming...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 16:16

Detaljnije >>

TAJNA koju je Ksenija Pajčin odnela u grob: ISTINA izašla na videlo posle 20 godina - zbog MOĆNIKA je morala da pobegne iz države

TAJNA koju je Ksenija Pajčin odnela u grob: ISTINA izašla na videlo posle 20 godina - zbog MOĆNIKA je morala da pobegne iz države

Ovo je retko ko znao.. Ksenija Pajčinje 2000. godine bila na vrhuncu svoje karijere i radila je punom parom. Ona je te godine snimila album koji nažalost nikada nije ugledao svetlost dana kasnije. Šesnaestog marta ove godine navršilo se 14 godina od kako je pretalentovana pevačica Ksenija Pajčin, koja je pred sobom imala svetlu budućnost, izgubila život i to na tragičan način. Nju je ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, a onda je i sebi presudio.

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 12:16

Detaljnije >>

MAJKA DONELA BELE RUŽE Pomen Kseniji Pajčin, 14 godina od tragičme smrti pevačice

Danas se navršava 14 godina otkako je pevačica Ksenija Pajčin ubijena od strane njenog tadašnjeg dečka Filipa Kapisode.

Izvor: Blic, 16.Mar.2024, 14:53

Detaljnije >>

SNIMAK KOJI JE POKRENUO MNOGA PITANJA Ksenija Pajčin se u jednom od poslednjih gostovanja pojavila sa MODRICAMA na rukama

Pre 14 godina, na današnji dan, pevačica Ksenija Pajčin brutalno je ubijena kada ju je hicem iz pištolja usmrtio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda.

Izvor: Blic, 16.Mar.2024

Detaljnije >>