Za pamćenje: Aco Pejović održao uspešan koncert u Kruševcu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Apr.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pamćenje: Aco Pejović održao uspešan koncert u Kruševcu! VIDEO

Aco Pejović održao je sinoć veoma uspešan koncert u Kruševcu, koji će mnogobrojna publika još dugo pamtiti i prepričavati.

Popularni folk pevač Aco Pejović ispuno je do poslednjeg mesta Halu sportova u Kruševcu i publici podario jedan od fenomenalnih nastupa. Koncert je trajao više od dva ipo sata, a Kruševljani su horski sa Acom pevala sve njegove hitove, kako ove nove, tako i one sa početka karijere. Osim svojih pesama Pejović je pevao i omiljene rok i pop >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << hitove, što je izazvalo oduševljenje prisutnih posetilaca.

Pevaču nije bilo teško da posle odličnog koncerta ostane još više od sat vreme, kako bi se strpljivo slikao i delio autograme svojim najvernijim fanovima i poštovaocima njegove muzike.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.