Zaboravite Kejtinu venčanicu, šešir princeze Beatrise je postao internet senzacija

Izvor: Blic, 03.Maj.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite Kejtinu venčanicu, šešir princeze Beatrise je postao internet senzacija

Neobična kreacija sa stilizovanim rogovima koje je princeza Beatrisa nosila na venčanju svog brata od strica princa Vilijama, od petka je predmet podsmeha i prava internet senzacija.

Iako se kraljevski dizajner šešira Filip Trejsi potrudio da za Beatrisu napravi nešto originalno i upečatljivo, niko verovatno nije očekivao da će njen šeširić privući baš toliko pažnje, i to u negativnom smislu.

Na "fejsbuku" je čak osnovana stranica "nebulozni šešir >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << princeze Beatrise za kraljevsko venčanje" koja je već okupila preko 120.000 fanova.

Na više internet sajtova mogu se videti fotomontaže u kome šešir nesrećne

Beatrise poprima raznorazne oblike i dodatke, pa čak i dasku sa WC šolje.

Oni duhovitiji i spretniji sa fotošopom dodali su nejn šešir i drugim poznatim licima pa tako kruže slike Braka Obame, Donalda Trampa i Opre Vinfri sa, sada već čuvenim šeširom.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.