Ovo je bila prva reakcija Megan Markl kada je ugledala venčanicu

Izvor: BKTV News, 19.Sep.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je bila prva reakcija Megan Markl kada je ugledala venčanicu

Venčanica Megan Markli bila je glavna tema mesecima pre kraljevskog venčanja. Javnost je zanimalo ko će je dizajnirati i kakav će biti kroj, a Britanci su mogli čak i da se klade na tu temu.

Izgleda da u to vreme ni sama Megan nije znala kako će izgledati njena venčanica, otkrivaju kadrovi iz predstojećeg dokumentarca o kraljici Elizabeti "Queen of the World".

Naime, vojvotkinja od >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Saseksa svoju je venčanicu je videla tek dan pre venčanja, piše Harper's Bazaar.

Navodi se da je iznenađujuće smireno reagovala na nju.

"Pedeset i tri zemlje, o moj bože", kaže Megan na snimku dok dodiruje raskošan veo koji je po sebi imao izvezeno cveće iz svake od 53 zemlje Komonvelta.

Veo i venčanicu je dizajnirala modna kuća Živanši. Najava dokumentarca ne otkriva puno više od ovoga o Meganinoj reakciji na haljinu, ali sigurno će više informacija biti poznato posle 1. oktobra kada će premijerno biti prikazan u SAD-u.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.