Izvor: Blic, 13.Sep.2023, 10:18

RADNIK HITNE POMOĆI SPASIO ČOVEKA U KRAGUJEVCU Muškarac hteo da skoči sa mosta, a onda se pojavio Nikola i zaustavio ga!

U Kragujevcu tokom jučerašnjeg dana je muškarac stajao na mostu, u nameri da skoči, ali ga je u tome sprečio i spasio Nikola Novičić, radnik Hitne pomoći.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HEROJSKI ČIN U KRAGUJEVCU: Muškarac hteo da skoči sa mosta, a onda se pojavio Nikola, vozač Hitne pomoći i zaustavio ga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023

Drama u Kragujevcu...Prema informacijama koje je dobio kragujevački portal ucentar.rs heroj koji je spasio sugrađanina je vozač Hitne pomoći, Nikola Novičić...Na starom kamenom mostu u Kragujevcu dogodila se prava drama kada je jedan čovek pokušao da skokom izvrši samoubistvo. To je video...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"VISOKO 20 METARA, A ISPOD KAMENJE" Nikola iz Hitne pomoći spasio mladića sa mosta: "Pokušao sam da ga OBUZDAM, kroz glavu mi je prošla JEDNA SITUACIJA"

Izvor: Blic, 13.Sep.2023

- Nisam mogao da ostanem hladan, mirno sam mu prišao, a onda sam ga povukao sa ograde - ovim rečima za "Blic" priča Nikola Novičić, vozač Hitne pomoći u Kragujevcu, koji je van radnog vremena spasio mladića (22) koji je, kako se veruje, pokušao da skoči sa mosta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.