Izvor: JUGpress.com, 06.Jul.2023, 18:17

Potpisan ugovor o održavanju „Miholjskih susreta sela“ u opštini Lebane

LEBANE

Zamenik predsednika opštine Lebane Goran Lazarević potpisao je danas ugovor za održavanje „Miholjskih susreta sela“ sa Ministarstvom za brigu o selu.

Treću godinu zaredom Ministarstvo za brigu o selu podržaće ovu manifestaciju, čiji je cilj oživljavanje sela i očuvanje tradicije.

Lebane je na 16. mestu na rang listi za dodelu bespovratnih sredstava, koja se dodeljuju za manifestacije koje će se održavati od 10. jula do 1. decembra 2023. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Bespovratna sredstva namenjena su za finansiranje organizovanja i promocije manifestacije, a maksimalni iznos predviđen za finansiranje manifestacije iznosi 500.000 dinara. (kraj) JS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.