U Australiji najviše poverenja imaju u japanske automobile, prednjači Toyota

Izvor: B92, 22.Dec.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Australiji najviše poverenja imaju u japanske automobile, prednjači Toyota

Prvih pet mesta na listi drže japanske auto-marke.

Najnovija anketa u kojoj je učestvovalo 14.383 vozača iz Australije, pokazalo je da stanovnici ovog kontinenta najviše poverenja imaju u Toyotu. Za njom slede Mazda, pa Honda, Subaru i Nissan.

Na šestom mestu je korejski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hyundai, a solidnu 7. poziciju drži američki proizvođač električnih automobila, Tesla.

Mercedes je tek osmi, Kia deveta, a prvih 10 zaokružuje Ford.

Inače, prodaja novih automobila u Australiji beleži blagi pad već drugu godinu zaredom, nakon što je 2017. postignut rekord od 1.189.000 novoregistrovanih vozila.
Pogledaj vesti o: Japan,   Toyota,   Honda,   Hyundai,   KIA,   Ford

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Australiji najviše poverenja imaju u japanske automobile

Izvor: AutoBlog, 23.Dec.2019, 08:32

Prvih pet mesta na listi drže japanske auto-marke. Najnovija anketa u kojoj je učestvovalo 14.383 vozača iz Australije, pokazalo je da stanovnici ovog kontinenta najviše poverenja imaju u Toyotu. Za njom slede Mazda, pa Honda, Subaru i Nissan, prenosi B92. Na šestom mestu je korejski Hyundai, a...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.