Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKI KUP: Nova pobeda odbojkašica, pala je i Koreja

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i četvrtu uzastopnu pobedu na Svetskom kupu koji se održava u Japanu.

Naša selekcija je u 5. kolu bila bolja od Južne Koreje rezultatom 3:0, po setovima 25:16, 25:19, 25:16, a meč je trajao jedan sat i 19 minuta.
Izabranice Zorana Terzića su bile apsolutno nadmoćne i dominantne odnosno gotovo tokom celog meča su imale rezultatsku prednost izuzimajući >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sredinu drugog seta kada su Korejanke serijom poena uspele da dođu do izjednačenja.
Naša reprezentacija je osvojila čak 43 poena iz napada naspram 27 koliko ih je uzela Koreja, a Srpkinje su dominirale i u bloku (9:1) i servisu (5:2) odnosno pravile su manje grešaka.
Sledeći meč reprezentacija Srbije igra u nedelju protiv selekcije Dominikanske Republike.
The post SVETSKI KUP: Nova pobeda odbojkašica, pala je i Koreja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SK - Moćna Srbija, Korejke na kolenima!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2015

Reprezentacija Srbije nastavila je sa veoma dobrim igrama na Svetskom kupu u odbojci, danas je naša reprezentacija savladala reprezentaciju Južne Koreje...Samo dve reprezentacije će se plasirati na Olimpijadu koja je na programu naredne godine, a Srbija nastavlja da gleda ka tom cilju...Nakon startnog...

Nastavak na Sportske.net...

Odbojkašice ubedljive i protiv Južne Koreje za četvrtu uzastopnu pobedu

Izvor: Blic, 27.Avg.2015

Naša ženska odbojkaška reprezentacija zabeležila je i četvrtu uzastopnu pobedu u Svetskoj ligi, pošto je savladala selekciju Južne Koreje sa 3:0 (25:16, 25:19, 25:16)...Time je naš nacionalni tim završio takmičenje u Macumotu, a naredne mečeve Svetske lige će odigrati u Sendaiju, gde će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.