Nejmar i Vargas glavni kandidati za fudbalera godine u Južnoj Americi

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar i Vargas glavni kandidati za fudbalera godine u Južnoj Americi

Brazilac Nejmar i Čileanac Eduardo Vargas glavni su kandidati za južnoameričkog fudbalera godine, u tradicionalnoj anketi urugvajskog lista "El Pais".

I Nejmar i Vargas su nacionalni reprezentativci svojih zemalja, a u 2011. godini su bili najzaslužniji za uspehe svojih klubova, Santosa i Univerzidada de Čile.

Predvođen Nejmarom, Santos je osvojio trofej Kupa Libertadores i igrao u finalu klupskog prvenstva sveta u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Japanu, dok je Univerzidad trijumfovao u Kupu Sudamerikana, gde je Vargas bio najbolji strelac sa 11 golova.

U anketi "El Paisa" učestvuje oko 200 sportskih novinara, a najbolji kontinentalni fudbaler biće proglašen 31. decembra u Montevideu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.