Medvedev: Naš neprijatelj se ukopao u nizu mesta koja su se zaklela na vernost modernim nacistima

Izvor: Vostok.rs, 11.Dec.2022, 11:23

Medvedev: Naš neprijatelj se ukopao u nizu mesta koja su se zaklela na vernost modernim nacistima

Rusija povećava tempo proizvodnje novog naoružanja, za razliku od brojnih zapadnih država, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev. „Nama je mnogo teže, naš neprijatelj se ukopao ne samo u Kijevsku guberniju naše rodne Malorusije, on je u Evropi, Severnoj Americi, Japanu, Australiji, Novom Zelandu i u nizu drugih mesta koja su se zaklela na vernost modernim nacistima“, saopštio je Medvedev. Prema Medvedevu, napredno oružje je zasnovano, između ostalog, na „novim principima“. Ranije je sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Aleksej Danilov rekao da je Kijev spreman da napadne po ruskoj teritoriji ako se napadi na ukrajinsku energetsku infrastrukturu nastave. Predsednik Vladimir Putin je na prijemu povodom Dana heroja Otadžbine istakao da Rusija gađa energetske objekte kao odgovor na terorističke napade na ključni infrastrukturu Rusije. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu. Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"RUSIJA JAČA PROIZVODNJU NAJMOĆNIJEG ORUŽJA" Medvedev: "Naš neprijatelj je u mnogim mestima koja su se zaklela na vernost nacistima"

Izvor: Blic, 11.Dec.2022

Bivši predsednik Rusije Dmitrij Medvedev rekao je da zemlja pojačava proizvodnju oružja nove generacije kako bi se zaštitila od neprijatelja u Evropi, Sjedinjenim Državama i Australiji, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.