Izvor: Danas, 13.Feb.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan: Bračnom paru ukradeno 400 godina staro bonsai drvo

Getty ImagesBonsai drveće može da živi stotinama godina Bračni par iz Japana uputio je lopovima, koji su iz njihove bašte blizu Tokija ukrali sedam bonsai biljaka, molbu da vode računa o njihovoj „deci“ uz uputstvo za negu ovih bonsaija. „Nema reči koje mogu da opišu kako se osećamo. Bile su nam dragocene“, napisao je na […] Članak Japan: Bračnom paru ukradeno 400 staro bonsai drvo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Japan: Bračnom paru ukradeno 400 godina staro bonsai drvo

Izvor: B92, 13.Feb.2019

Par iz Japana objavio je savete za negu bonsaija uz molbu lopovima da vode računa o njihovim biljkama..Bračni par iz Japana uputio je lopovima, koji su iz njihove bašte blizu Tokija ukrali sedam bonsai biljaka, molbu da vode računa o njihovoj "deci" uz uputstvo za negu ovih bonsaija..."Nema reči...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.