SPS: Jasna granica između naše kreacije i destrukcije LSV-a

Izvor: RTS, 06.Jan.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Jasna granica između naše kreacije i destrukcije LSV-a

Socijalistička partija Srbije saopštila je da se Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV), "mala, pigmejska stranka sklona separatizmu", uvek javlja uoči moguće najave da će se raspisati i parlamentarni izbori.
"Nikada neće biti jasna zla namera pojedinaca da pokušaju da dođu do medijskog prostora, pa makar napadajući i ono što je dobro urađeno za Srbiju, njene građanke i građane i sam sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lokalne samouprave", naveo je SPS.
"U momentu kada su Vlada Srbije, resorno ministarstvo i ministar Branko Ružić uspeli da obezbede znatno veća sredstva u budžetu kako bi se omogućilo lakši i neometani proces realizacije ne tako malog broja projekata na lokalu, vaskrsava zluradost stranke koja u deficitu vizije, programa i ideja napada sve što je kreativno, konstruktivno i vredno u radu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave", kaže se u saopštenju.
"Drago nam je da se vidi jasna granica između naše kreacije i njihove destrukcije. Srbija i građani Srbije umeju to da ocene i vrednuju", zaključio je SPS.
Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodina Sandra Ristić, ranije danas je saopštila da je povećanje iznosa koji je namenjen za Fond lokalnih samouprava samo kap u moru rešenja koja su potrebna za poboljšanje stanja i da "marketinške objave ministra Ružića o 'punim' Fondovima nimalo ne doprinose poboljšanju stanja".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.