Izglasano nepovjerenje Vladi Zdravka Krivokapića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Feb.2022, 08:48

Izglasano nepovjerenje Vladi Zdravka Krivokapića

Skupština Crne Gore izglasala je nepovjerenje Vladi premjera Zdravka Krivokapića 4. februara, čime je toj Vladi prestao mandat. Za smjenu je glasalo 43 poslanika, protiv je bilo 11. Od 81 poslanika, glasanju su prisustvovala 54. Za obaranje Krivokapićeve Vlade glasale su sve opozicione partije predvođene Demokratskom partijom socijalista Mila Đukanovića i članice dosadašnje vladajuće većine Građanski pokret URA i Civis. Prema Ustavu Crne Gore, Krivokapićeva Vlada će nastaviti rad do...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naslovne strane za petak, 4. februar 2022. godine

Izvor: Beta, 04.Feb.2022

Naslovne strane dnevnih listova za petak, 4. februar pišu o poseti tenisera Novaka Djokovića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsedničkim kandidatima za izbore u aprilu i drugim temama.BLIC - Hapšenje u domu zdravlja u Kovačici, "Direktor uzimao 300 evra za lažne kovid propusnice". Teniser...

Nastavak na Beta...

KNEŽEVIĆ: Crnoj Gori nema prosperiteta dok god se Srbi isključuju! Osećam odgovornost jer sam predložio Krivokapića za mandatara!

Izvor: Kurir, 04.Feb.2022

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, kazao je da ima obavezu i odgovornost jer je on ispred parlamentarne većine i ispred koalicije “Za Budućnost Crne Gore”, predložio Krivokapića za mandatara, a i u značajnoj meri, sa liderima koalicije, doprineo da bude izabran za premijera.

Nastavak na Kurir...

Izglasano nepovjerenje Vladi Crne Gore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Feb.2022

Crnogorska skupština izglasala je nepovjerenje vladi, glasovima 43 od ukupno 81 poslanika. Tu inicijativu pokreta URA, vicepremijera Dritana Abazovića podržala je opozicija, na čelu s Demokratskom partijom socijalista Mila Đukanovića. Prethodno je odbijen prijedlog da se raspusti skupština.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.