Naslovne strane za petak, 4. februar 2022. godine

Izvor: Beta, 04.Feb.2022, 09:40

Naslovne strane za petak, 4. februar 2022. godine

Naslovne strane dnevnih listova za petak, 4. februar pišu o poseti tenisera Novaka Djokovića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsedničkim kandidatima za izbore u aprilu i drugim temama.BLIC - Hapšenje u domu zdravlja u Kovačici, "Direktor uzimao 300 evra za lažne kovid propusnice". Teniser Novak Djoković u poseti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, "Hvala narodu što je bio uz mene".VEČERNJE NOVOSTI - Skupština Crne Gore o skraćenju mandata parlamentu i o smeni vlade premijera Zdravka Krivokapića, "Krivokapić na izlaznim vratima vlade". Upozorenja iz UEFA, "Bez vakcine nema igranja u Evropi".DANAS - O predsedničkim izborima u aprilu, "Zdravko Ponoš može uz podršku do drugog kruga". "Rio Tinto nije otišao - i dalje kupuje zemlju", navodi list.ALO - "Predsedniče, dali ste mi podršku kad je bilo najteže", izjava tenisera Novaka Djokovića nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Za djake radost, a za roditelje brige", o mogućnosti da školski raspust bude produžen u februaru.KURIR - List prenosi izjave sa konferencije za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića i tenisera Novaka Djokovića nakon njihovog sastanka.NOVA - Lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas za list, "Neću odustati od Ponoša, on može da ujedini opoziciju i Srbiju". O početku drugog polugodišta u školama u Srbiji, "Vodič za ...
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

PALA VLADA CRNE GORE! Skupština izglasala nepoverenje, Zdravko Krivokapić više nije premijer

Izvor: Blic, 04.Feb.2022

Skupština Crne Gore izglasala je nepoverenje aktuelnom kabinetu premijera Zdravka Krivokapića, i tako otvorila put ka pregovorima o formiranju nove Vlade u Podgorici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.