Izvor: Danas, 04.Feb.2022, 01:13

Skupština Crne Gore danas o skraćenju svog mandata i poverenju Vladi

Skupština Crne Gore odlučivaće danas na vanrednoj sednici o predlogu premijera Zdravka Krivokapića da skrati mandat parlamentu i o poverenju Vladi, na predlog grupe poslanika. Na sednici juče nije raspravljano o predlogu za smenu vicepremijera Dritana Abazovića, pošto poslanici nisu glasali za dneveni red.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pala Vlada Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2022

Skupština Crne Gore izglasala je večeras nepoverenje 42. Vladi Crne Gore, na predlog Građanskog pokreta URA, jer je za tu inicijativu glasalo 43 od 54 prisutna poslanika, saopštio je večeras predsednik parlamenta Aleksa Bečić...On je rekao da se protiv izglasavanja nepoverenja vladi izjasnilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DAN D ZA ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: Poslanici odlučuju o sudbini premijera CG! Da li Vlada gubi mandat?

Izvor: Kurir, 04.Feb.2022

Vladi premijera Zdravka Krivokapića danas će, tačno godinu i dva meseca nakon njenog formiranja, biti, kako spekulišu crnogorski mediji, izglasano nepoverenje u parlamentu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.