Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2024, 13:39

CIK: Počeo period promene biračkih centara u četiri opštine na severu KiM

Centralna izborna komisija u Prištini obavestila je danas građane četiri opštine sa srpskom većinom na severu KiM, a koji imaju pravo glasa, da je otpočeo period za promenu biračkog centra u opštini za glasanje "za ili protiv" smene predsednika opština Leposavić, Zubin Potok, Zvečan i Kosovska Mitrovica.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 46.000 osoba ima pravo glasa za smenu gradonačelnika na severu Kosova

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

Pravo glasa na izborima za smenu gradonačelnika opština Severna Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić ima 46.248 birača, saopšteno je na današnjoj sednici Centralne izborne komisije (CIK) Kosova."Leposavić ima 13.639 birača, u Zubinom Potoku ih je 6.862, Zvečanu 7.201 i Severnoj Mitrovici...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.