Izvor: S media, 13.Mar.2012, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Hoću da pobedim sve!

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je, komentarišući danas raspisane izbore, da je njegov cilj da pobedi sve - predsednika Srbije i Demokratske stranke Borisa Tadića, predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića i druge.

Srbija bira na Đurđevdan

Tadić: Parlamentarni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izbori 6. maja (VIDEO)

Ko se plaši izbora?

Za mene su Boris Tadić i Tomislav Nikolić, i svi drugi, politički protivnici sa kojim u određenom trenutku možete imati koaliciju ili ne, ali niste u istoj stranci, rekao je novinarima Dačić, nakon potpisivanja sporazuma o saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova i Fudbalskog saveza Srbije.

Raspisani su izbori, a kada na njima učestvujete borite se da budete prvi, rekao je Dačić, navodeći da nije pristalica izreke da je u ovakvim situacijama važno samo učestvovati, već je važno i pobediti.

Dačić je rekao da je njegov cilj da pobedi sve na izborima i svoju partiju uporedio sa Partizanom i Crvenom zvezdom, čiji cilj nikada nije osvajanje trećeg mesta.

(Fonet)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Maja Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.