Dačić: Moj cilj je da pobedim sve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2012, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Moj cilj je da pobedim sve

BEOGRAD -

Zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić izjavio je danas da nije pristalica parole "važno je učestvovati" i da mu je cilj da na izborima 6. maja "pobedi sve".

"S izborima je isto kao i na fudbalskom terenu - idemo, svi se borimo za pobedu", rekao je Dačić.

Dačić nije hteo da detaljnije obrazloži kritike koje je u ponedeljak izneo na račun predsednika Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Borisa Tadića u vezi raspisivanja predsedničkih izbora.

Ipak je naglasio da su za njega i Tadić kao lider DS-a i lider SNS-a Tomislav Nikolić, kao i ostali na političkoj sceni - politički protivnici.

"Ako već učestvujem na izborima, moj cilj je da pobedim sve", rekao je Dačić uporedivši to sa rivalstvom između Partizana i Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Fudbal,   Boris Tadić,   Srpska Napredna Stranka,   Tomislav Nikolić,   Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić protiv svih

Izvor: Mondo, 13.Mar.2012

Zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić izjavio je danas da nije pristalica parole "važno je učestvovati" i da mu je cilj da na izborima 6. maja "pobedi sve".

Nastavak na Mondo...

Dačić: Hoću da pobedim sve

Izvor: Blic, 13.Mar.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je, komentarišući danas raspisane izbore, da je njegov cilj da pobedi sve - predsednika Srbije i Demokratske stranke Borisa Tadića, predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića i druge...Za mene su Tadić i Nikolić, i svi drugi,...

Nastavak na Blic...

Dačić: Hoću da pobedim sve!

Izvor: S media, 13.Mar.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je, komentarišući danas raspisane izbore, da je njegov cilj da pobedi sve - predsednika Srbije i Demokratske stranke Borisa Tadića, predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića i druge...Srbija bira na Đurđevdan..Tadić: Parlamentarni...

Nastavak na S media...

Dačić: Tadić može da prođe kao Milošević 2000.

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2012, 01:26

"Ne kažem da se mi socijalisti plašimo izbora u paketu, naprotiv. Što se tiče demokrata, njima je važno da kandidatura Tadića da podsticaj stranačkoj listi. Upozoravam ih da u to uđu veoma pažljivo, kako im se ne bi desila sudbina Miloševića iz 2000. On je tada sam sebi skratio mandat da bi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.