Brisel: Novi pregovori o izborima na Kosovu

Izvor: NTV.rs, 06.Nov.2013, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel: Novi pregovori o izborima na Kosovu

U Briselu je danas pre podne počela 17. runda dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, koja će, prema najavama, pre svega biti posvećena lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji.
Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić ušao je u zgradu Evropske službe za spoljne poslove oko 10.30 zato i počeo bilateralni razgovor sa visokom predstavnicom Evropske unije Ketrin Ešton, a očekuje se dolazak kosovskog premijera Hašima Tačija, koji predvodi prištinsku delegaciju. (Tanjug)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Sastanak Dačić- Ešton- Tači popodne

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2013

U Briselu je počela 17. runda dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, koja će, prema najavama, pre svega biti posvećena lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Večernje novosti...

Brisel: Ponovo glasanje na tri birališta pre 1.

Izvor: Mondo, 06.Nov.2013

U Briselu je danas okončana najnovija runda dijaloga Beograda i Pristine na temu lokalnih izbora na Kosovu i..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.