Umalo da ih udari voz: Bosiljčić i Jelena pretrčavali prugu

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo da ih udari voz: Bosiljčić i Jelena pretrčavali prugu

Glumac Ivan Bosiljčić i njegova supruga, pevačica Jelena Tomašević, rizikovali su živote prelazeći prugu, u trenutku kad je trebalo da prođe voz, a rampa bila spuštena.
Poznati par je, posle jedne proslave u Beogradu, prelazio prugu u trenutku kada nije smeo, ne bi li se što pre vratio kući.
“Vozila i ljudi su čekali skoro 20 minuta, ali samo Ivan i Jelena nisu imali strpljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da čekaju, pa su odlučili da, po cenu svojih života, rizikuju. Zamislite šta bi se desilo da je, u tom trenutku, naišao voz”, zapitao se izvor lista Alo.
“Njih je, sa druge strane rampe, čekao taksi, te su zbog toga toliko jurili da što pre pređu”, dodao je on.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umalo da ih udari voz: Bosiljčić i Jelena pretrčavali prugu

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Glumac Ivan Bosiljčić i njegova supruga, pevačica Jelena Tomašević, rizikovali su živote prelazeći prugu, u trenutku kad je trebalo da prođe voz, a rampa bila spuštena...Poznati par je, posle jedne proslave u Beogradu, prelazio prugu u trenutku kada nije smeo, ne bi li se što pre vratio kući...“Vozila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.