BRIGA IH ZA RAMPU: Jelenu i Ivana umalo udario voz!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRIGA IH ZA RAMPU: Jelenu i Ivana umalo udario voz!

Na ulazu u samo pristanište ima rampa koja se spušta kada voz treba da prođe, što nije sprečilo poznati par da prođe zbranjenu zonu.

Jelena Tomašević i njen suprug Ivan Bosiljčić rizikovali su život prelazeći prugu u trenutku kada je trebalo da prođe voz, a rampa bila spuštena.

Naime, posle jedne proslave njih dvoje su prelazili prugu kada nisu smeli samo da bi što pre stigli kući.

"Sve se dešavalo posle glamurozne proslave kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poznati par prisustvovao. Kada se žurka završila, gosti su počeli da odlaze, na ulazu u samo pristanište ima rampa koja se spušta kada voz treba da prođe, što nije sprečilo poznati par da prođe zbranjenu zonu. U tom trenutku su se stvorili ljudi i vozila koji su čekali skoro 20 minuta, ali samo Ivan i Jelena nisu imali strpljenja i rizikovali su", rekao je izbvor.

"Njih je sa druge strane pruge čekao taksi pa su zbog toga toliko jurili da što pre pređu", rekao je izvor.
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.