Jelena Tomašević sprema album i otkriva: Ćerka nam je pravi talenat za pevanje

Izvor: Svet, 15.Feb.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević sprema album i otkriva: Ćerka nam je pravi talenat za pevanje

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić već četiri godine neguju skladan brak, čija je kruna ćerkica Nina.
“Nina je napunila tri godine i milina je gledati je svakog dana kako peva, recituje pesmice i radi vežbe. Sloboda da iskaže sve što je dosad, za ove tri godinice, naučila o svetu oko sebe, sada je najbitnija. Obasipamo je našom bezrezervnom ljubavlju i podrškom” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << , priča Jelena u razgovoru za “Blic” i naglašava da joj je podrška supruga za posao kojim se bavi veoma dragocena.
Jelena je otkrila i da ovih dana radi na novim pesmama, kao i na albumu:
“Biće singlova koje je publika već čula, ali i pesama koje su moje kolege Sergej Ćetković, Mari Mari i Emina Jahović pisali za mene. Pesme su protkane mojom muzičkom prepoznatljivošću, ali su drugačije upakovane aranžmanski. Prisutan je moderniji zvuk u većini pesama, ali će biti i nekoliko prelepih balada u maniru koji ste navikli da čujete od mene.”
Izvro: Blic
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Tomašević: Ćerka nam je talenat za pevanje

Izvor: 011vodič.com, 16.Feb.2015, 09:30

Pevačica ne krije da je ponosna na odnos koji je zasnovala sa suprugom Ivanom Bosiljčićem, kao i da im najviše sreće donosi ćerka Nina.. . Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić već četiri godine neguju skladan brak, čija je kruna ćerkica Nina.. – Nina je napunila tri godine...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.