DS traži ostavke sekretara za saobraćaj i direktora GSP

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Nov.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS traži ostavke sekretara za saobraćaj i direktora GSP

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Beograda Balša Božović danas je najoštrije osudio incident u kome je mladić zaposlen kao brojač putnika u gradskom saobraćaju napao starijeg sugrđanina.

"Tražimo hitne ostavke sekretara za saobraćaj grada Beograda i novog direktora GSP-a, kao i da se hitno raskine ugovor sa firmom CEP kojoj je plaćeno neverovatnih 32 miliona dinara za posao brojanja putnika u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << gradskom prevozu", navodi se u saopštenju povodom incidenta u kome je jutros brojač putnika fizički sprečio, udaranjem i šutiranjem, jednog čoveka da uđe u tramvaj na liniji broj 2.

DS je dodala da šutanje starijeg sugrađanina u grudi, što se danas desilo, nije samo sramota gradskih čelnika, nego svih nas.

"Zahtevamo hitnu reakciju", poručio je Božović. "To je novac građana i građanki Beograda, koji, osim što ovu besmislicu (brojanje putnika) plaćaju, bivaju ponižavani, a sada i fizički zlostavljani od strane onih koji od njihovog novca žive", navodi se u saopštenju.

Božović je dodao da DS očekuje da reaguju nadležni organi, "pošto mera udaljenja sa posla sigurno nije dovoljna za počinioca ovakvog dela".

Policija je ranije danas na osnovu snimka koji je pojavio na internetu uhapsila napadača zbog nasilničkog ponašanja.

Njemu je odrređeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Ostavke zbog nasilnog "brojača"

Izvor: B92, 12.Nov.2014

Predsednik beogradskog odbora DS Balša Božović najoštrije je osudio incident u kome je brojač putnika u gradskom saobraćaju napao starijeg sugrađanina..."Tražimo hitne ostavke sekretara za saobraćaj grada Beograda i novog direktora GSP-a, kao i da se hitno raskine ugovor sa firmom CEP kojoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.