Izvor: RTS, 28.Nov.2022, 20:40

Teška saobraćajna nesreća kod Čačka - jedna osoba poginula, dve povređene

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Čačak-Kraljevo u selu Mojsinje poginula je jedna a povređene dve osobe. Sudarila su se dva putnička i jedno teretno vozilo.
Saobraćajna nesreća dogodila se nešto pre 18 časova u selu Mojsinje. Jedna osoba je podlegla povredama na licu mesta, a u čačanskoj bolnici potvrdili su da su u Službu urgentne medicinske pomoći večeras primljena dva muškarca, povređena u saobraćajnom udesu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Jedan muškarac sa teškim telesnim povredama u vidu preloma vratnog pršljena i rebara, nakon opservacije primljen je na odeljenje intenzivne nege. Trenutno je stabilan i nije životno ugrožen, dok su drugom muškarcu konstatovane lakše telesne povrede u vidu ugruvanosti i on je iz predostrožnosti smešten na odeljenje hirurgije", rekla je za RTS Jelena Knežević, portparol Opšte bolnice u Čačku.
Još nema zvaničnih podataka kako je na tom delu Ibarske magistrale došlo do sudara dva putnička i jednog teretnog vozila.
Uviđaj je završen. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lančani sudar na Ibarskoj magistrali: Ima poginulih FOTO

Izvor: B92, 28.Nov.2022

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći danas posle podne u mestu Mojsinje, desetak kilometara od centra Čačka...U saudaru su učestvovala dva putnička i jedno teretno vozilo...Iz čačanske Opšte bolnice je rečeno da su u Službu urgentne medicinske pomoći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.