Korona virus: Više od četiri miliona zaraženih u svetu, u Srbiji više od 10,000 obolelih, još dvoje preminulo

Izvor: Danas, 10.Maj.2020, 15:14

Korona virus: Više od četiri miliona zaraženih u svetu, u Srbiji više od 10,000 obolelih, još dvoje preminulo

Getty ImagesNemačka je uvela masovno testiranje U Srbiji su u poslednja 24 sata preminula još dva pacijenta zaražena Kovidom-19, a čini se i da broj zaraženih opada i u regionu. Iako većina zemalja postepeno ublažava stroge mere uvedene zbog pandemije korona virusa, Južna Koreja se suočava sa mogućim drugim talasom zaraze, a situacija u Sjedinjenim […]

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPADA BROJ OBOLELIH U Italiji u poslednja 24 sata novih 802 slučaja zaraze

Izvor: Blic, 10.Maj.2020

U Italiji je od korona virusa u poslednja 24 sata preminulo 165 osoba, što je za oko 30 manje nego prethodnog dana, dok je potvrđeno novih 802 slučaja što je za oko 300 manje nego u subotu, saopštila je danas italijanska Agencija za civilnu zaštitu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.