Identifikovana osumnjičena koja je nožem ubola supruga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2021, 00:04

Identifikovana osumnjičena koja je nožem ubola supruga

Policija u Beogradu neposredno nakon izvršenja krivičnog dela identifikovala je danas ženu za koju se sumnja da je danas nožem ubola supruga.

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je danas u naselju Borča žena oštrim predmetom ubola šezdesetpetogodišnjeg supruga nakon verbalne rasprave.

Policija će protiv šezdesettrogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici, podneti krivičnu prijavu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, piše u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Identifikovana žena osumnjičena da je nožem ubola supruga

Izvor: B92, 06.Mar.2021

Policija u Beogradu neposredno nakon izvršenja krivičnog dela identifikovala je danas ženu za koju se sumnja da je danas nožem ubola supruga...Kako je saoštio MUP, sumja se da je danas u naselju Borča žena oštrim predmetom ubola šezdesetpetogodišnjeg supruga nakon verbalne rasprave...Policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.