HAPŠENJE: Spremali prodaju četiri kilograma marihuane

Izvor: Kurir, 11.Jun.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE: Spremali prodaju četiri kilograma marihuane

Kad je video policiju, Marko je pokušao da baci drogu u ulaz zgrade i pobegne, ali su policajci potrčali za njim i uhvatili ga - navodi sagovornik Kurira iz policije

BEOGRAD - Pali na delu!

Marko T. (22) i Đorđe B. (23) uhapšeni su zbog sumnje da su trgovali drogom, saopštio je MUP Srbije. Kako saznajemo, Đorđe je uhapšen u iznajmljenom stanu na trećem spratu zgrade u Kumodraškoj ulici, dok su Marku lisice stavljene na ulici tokom primopredaje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Kad je video policiju, Marko je pokušao da baci drogu u ulaz zgrade i pobegne, ali su policajci potrčali za njim i uhvatili ga - navodi sagovornik Kurira iz policije.

Đorđe je uhapšen tek pošto je policija uz dozvolu suda nasilno ušla u stan.

Tokom pretresa pronađena su četiri paketa marihuane ukupne težine 4,5 kilograma, kao i sedam paketića kokaina, dve digitalne vagice za merenje i izvesna količina novca.

- Sumnjamo da su to pare zarađene od trgovine drogom - kaže izvor našeg lista.

(E. K. )

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.