Predstavljanje Šabačkog letnjeg festivala

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Jun.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje Šabačkog letnjeg festivala

BEOGRAD - Predstavljanje potpuno novog koncepta 14. Šabačkog letnjeg festivala održaće se 15. juna (sreda) u klubu Azbuka, u ulici Kralja Milana 2 (pored Vukove zadužbine na Terazijama) s početkom u 12 časova.


Šabački letnji festival održaće se 14. godinu za redom, od 29. do 31. jula na prostoru Starog Grada i Šabačke tvrđave u Šapcu. Pokrovitelj festivala je Grad Šabac, dok je organizator MTV Serbia.

Tokom tri festivalska dana, na dve bine –Jelen Main Stageu i MTV Party Areni , nastupiće brojni muzičari iz regiona među kojima su Bajaga i Instruktori, S.A.R.S., Hladno Pivo, Van Gog, Marčelo, Who See , Zvonko Bogdan, Atheist...
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Predstavljen novi koncept Šabačkog letnjeg festivala! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jun.2016, 15:31

Šabački letnji festival, koji će se održati od 29. do 31. jula na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave, okupiće po 14. put najveće regionalne izvođače, a novitet je da je, po prvi put, MTV organizator manifestacije. Pokrovitelj festivala je grad Šabac...Na održanoj konferenciji za novinare...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.