Pogledajte novi spot Hladnog Piva

Izvor: Kontra magazin, 20.Nov.2012, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot Hladnog Piva

Zagrebačko Hladno pivo sa još uvek aktuelnog CD albuma Svijet glamura objavilo je danas spot za pesmu Pravo ja , u kome se u zanimljivom izdanju pojavljuje hrvatska multimedijalna ličnost Angelo Jurkas. Što se spota tiče kojim smo prezadovoljni, prvo bih se zahvalio Jurkasu jer nije lako naći čovjeka koji će u po bijela dana trčat kroz centar Zagreba obučen kao transvestit , ističe frontmen Mile Kekin. U spotu režisera Gorana Kulenovića, članovi Hladnog piva pojavljuju se u ulogama zlobnika koji u kancelariji na poslu u nekom preduzeću zlostavljaju neprilagođenog kolegu koga igra Jurkas. Pesma Pravo ja nastala je inspirisana kolumnom novinara Jutarnjeg lista Ante Tomića Pravo ja - ključ u ruke . Nazvao sam ga (Tomića) isti trenutak i rekao mu da neću stati dok ne napišem pjesmu o tome. U to su se vrijeme na većini privatnih televizija oko ponoći počeli pojavljivali raznorazni Milani Taroti, a sama ideja da je naše pravo ja nedajbože član Hadezea, mini Kerum i fan Celin Dion mi se učinila baš super , kaže Mile. Nakon koncertno burnog leta tokom kog su obišli sve manje i veće gradove, mesta i sela regiona i šire, Hladno pivo ne staje, pa ćemo ih uživo moći videti u subotu, 1. decembra u velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, kada se nakon tri godine vraćaju kao nosioci programa Pozitivnog koncerta .

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Pogledajte spot "Hladnog piva" za pesmu "Pravo ja"

Izvor: Blic, 21.Nov.2012, 02:09

Zagrebački bend "Hladno pivo" objavio je spot za pesmu "Pravo ja" sa još uvek aktuelnog albuma "Svijet glamura" Mile Kekin..U spotu režisera Gorana Kulenovića, članovi benda pojavljuju se u ulogama zlobnika koji u kancelariji na poslu maltretiraju neprilagođenog kolegu koga igra novinar, muzičar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.