Mile Kekin: Oterani smo u zimski san, a ne spava nam se VIDEO

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 14:21

Mile Kekin: "Oterani smo u zimski san, a ne spava nam se" VIDEO

Njihovi koncerti zasigurno nedostaju, ali Hladno pivo ima i novu pesmu, i spot. O čemu se tačno radi?

"Situacija je turbulentna i ozbiljna. Hrvatska se dobro postavila kada je sve to krenulo, međutim sada smo se opustili. Situacija je dosta ozbiljna, koliko vidim, i evo sada se nadamo toj vakcini", rekao je Mile Kekin, frontmen benda Hladno Pivo za Jutro Prve TV.

Kako kaže, primećuje se da se ljudi manje druže.

"Svi smo kao medvedi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su oterani u zimski san, a ne spava nam se", slikovito je opisao.

Nova pesma Hladnog piva zove se "Kišna nedelja".

"Napisao sam puno pesama o lepotama nostalgije. Međutim, ovo je pesma o tome kako se nostalgije ponekad treba i čuvati. Moja majka je govorila da ljubav ne treba podgrevati kao krompir, da to nije dobro", objašnjava.

Ova pesma, inače, najavljuje novi album, za koji Kekin kaže da bi trebalo da nas očekuje u junu.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.