Istrenirao psa da mu donese hladno pivo (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Okt.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istrenirao psa da mu donese hladno pivo (Video)

Australijanac je uspio da nauči svog psa da mu donese hladno pivo iz frižidera kad god on kaže da je žedan. Nakon što Džoš Ejs kaže da je žedan, njegov pas ode do frižidera, otvori ga, uzme pivo, zatvori frižider i potom pivo donese svom vlasniku. {youtube}fmQfbMaGY_4{/youtube} (021.rs)
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Dresura za svaku pohvalu: Naučio psa da mu donese hladno pivo kad je žedan

Izvor: Svet, 29.Okt.2014, 13:03

Australijanac je uspeo da nauči svog psa da mu donese hladno pivo iz frižidera kad god on kaže da je žedan.. Nakon što Džoš Ejs kaže da je žedan, njegov pas ode do frižidera, otvori ga, uzme pivo, zatvori frižider i potom pivo donese svom vlasniku.. Snimak na Jutjubu je pregledan više od...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.