Hladno pivo pesmom Vjeruj u mene najavljuje novi album

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hladno pivo" pesmom "Vjeruj u mene" najavljuje novi album

Popularni zagrebački bend "Hladno pivo" je danas tačno u podne predstavilo novu pesmu – „Vjeruj u mene”.

Reč je o trećem singlu s albuma koji bi svetlo dana trebalo da ugleda sredinom aprila i koji će nositi naziv „Dani zatvorenih vrata“.

Ovaj album ne donosi samo nove pesme već i neke sasvim neočekivane novosti unutar "Hladnog piva". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tako će album „Dani zatvorenih vrata“ biti prvo izdanje koje će Hladno pivo izdati za svoju sopstvenu etiketu – "Gajba records".

- "Vjeruj u mene" je pesma o pozitivnom pristupu, kojom obično započinjemo svaku probu, jer leči umor i malodušnost, a osvježava bubne opne.  Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma koji ćemo sredinom aprila izdati sami za sebe.  Tako ćemo imati izdavača s kojim ćemo biti uvek na istoj, uvek pozitivnoj, talasnoj dužini - poručuju iz benda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.