Hladno Pivo objavili spot za “Lijepu riječ”

Izvor: BalkanRock.com, 12.Jan.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno Pivo objavili spot za “Lijepu riječ”

Hladno Pivo objavili su šesti po redu spot za pesmu s albuma “Dani zatvorenih vrata“, ovoga puta za ljubavnu “Lijepa riječ“.

Bez sumnje najemotivnija pesma s novog albuma dobila je i podjednako emotivnu ekranizaciju. U četiri minuta trajanja prikazan je život jednog para, pun ljubavi i prošaran svađama, tugama i srećom. Spot je režirala perspektivna mlada rediteljka Sonja Tarokić, a glavne uloge tumače glumci Tihana Lazović i Igor Kovač.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Mile Kekin je, govoreći o pesmi “Lijepa riječ”, rekao da je to “jedna od retkih, apsolutno ljubavnih pesma Hladnog piva. U njoj nema ni trunke politika, terorizama, mostova ili Zdravka Mamića. Poruka joj je pomirljiva i deluje antistresno”.


Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Hladno pivo: Nova lagana, ljubavna pjesma i spot (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jan.2016, 08:49

Nakon singlova “Vjeruj u mene” i “Firme” koji su predstavljeni po izlasku albuma “Dani zatvorenih vrata“, te nakon fanovske pjesme i videospota “Mojoj majici”, Hladno pivo je objavilo i jednu laganu, umirujuću, ljubavnu pjesmu – “Lijepa riječ“..."Sama atmosfera pjesme stopila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.