Sjajna vest za Srbiju: Ekspresan povratak Muslinovog aduta na teren

Izvor: Telegraf.rs, 11.Apr.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna vest za Srbiju: Ekspresan povratak Muslinovog aduta na teren

Pre samo dvadesetak dana, tačnije 15. marta, srpski fudbaler Aleksandar Prijović doživeo je prelom ključne kosti na treningu PAOK-a u duelu sa zemljakom Željkom Brkićem.

Operisan je, i prognoze  su bile takve da se njegov povratak na teren očekivao za šest do sedam nedelja.

Ali...

Prijović se našao na spisku igrača na koje trener Solunjana Vladimir Ivić računa za prvi meč polufinala grčkog kupa protiv Panatinaikos u Atini, koji se igra u sredu, glasi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vest iz Grčke.

To je svakako sjajan momenat, pre svega za Prijovića i PAOK, ali i za selektora Srbije Slavoljuba Muslina koji će tako moći da se osloni na odličnog napadača za predstojeće kvalifikacione izazove brže nego što se mislilo.

Najverovatnije je da Ivić neće rizikovati sa Prijovićem protiv "zelenih", već je realnije da će ga polako uvoditi u ritam utakmica koje slede u finišu sezone.

PAOK je trenutno drugi na tabeli grčkog prvenstva šest bodova iza lidera Olimpijakosa.

(Telegraf,rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SJAJNE VESTI ZA MUSLINA: Njegovo UČEŠĆE u dresu ORLOVA su svi ČEKALI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2017

Ovo se dugo najavljivalo...Sjajne vesti za fudbalsku reprezentaciju Srbije. Selektor Slavoljub Muslin može da odahne, pošto će Orlovi ranije nego što je predviđeno dobiti veliko pojačanje!..Reč je o Aleksandru Prijoviću, napadaču PAOK-a, koji se u dresu solunskih Ratnika dokazao golovima i igrama....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.