SRBI I GRCI ŽELE DA PROMOVIŠU I ŠIRE MIR Dodik otkrio o čemu je pričao sa predsednicom Grčke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 17:13

"SRBI I GRCI ŽELE DA PROMOVIŠU I ŠIRE MIR" Dodik otkrio o čemu je pričao sa predsednicom Grčke!

Grčka je prijateljska zemlja srpskom narodu

Srpski član i predsedavajući Predsedništa BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Atini da Srbi i Grci žele da promovišu i šire mir u budućnosti.

Dodik je posle sastanka sa predsednicom Grčke Katerinom Sakelaropulovom i predsednikom parlamenta Konstantinosom Tasulasom rekao da je Grčka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usmerena ka tome da podrži evropski put BiH.

- Razgovarano je najviše o Republici Srpskoj. Upoznao sam domaćine sa položajem Srpske u okviru procesa evropskih pridruživanja BiH, ali i o problemima unutar BiH - rekako je Dodik.

Naveo je da je pokušao da obezbedi razumevanje za takve procese koji su stavljeni na stranu.

- . Delimo zajedničku istoriju - naveo je Dodik, koji danas i sutra učetvuje na Delfi ekonomskom forumu, koji se ove godine zbog pandemije održava u Atini.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Glavna tema politička situacija u BiH: Dodik se u Atini sastao i sa Micotakisom

Izvor: Blic, 13.Maj.2021

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik sastao se danas u Atini sa predsednikom Vlade Grčke Kirjakosom Micotakisom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.