Preminuo SLAVNI GLUMAC, publika ga obožavala u popularnoj seriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 12:06

Preminuo SLAVNI GLUMAC, publika ga obožavala u popularnoj seriji

Tragične vesti.

Slavni glumac Ričard Romanus poznat po ulogama u "Mean Streets" i "The Sopranos", preminuo je u 80. godini. 

Tragičnu vest potvrdio je njegov sin Robert Romanus, koji je otkrio da je njegov otac umro 23. decembra u privatnoj bolnici u Volosu u Grčkoj, piše "The Hollywood Reporter".

Romanus je imao istaknute uloge u raznim ostvarenjima, a pozajmljivao je glas i za ostvarenje "Čarobnjaci" iz 1977. godine.

Takođe se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 4 epizode popularne serije "Sopranovi" kao Ričard LaPena, muž Dženifer Melfi (Lorejn Brako).

Ričard je rođen 8. februara 1943. godine u Vermontu, a odrastao je u Konektikatu. Diplomirao je filozofiju u Sinsinatiju 1964. godine, a proveo je i godinu dana na pravnom fakultetu pre nego što je počeo da uči glumu kod Lija Strazberga u Karnegi holu.

Srbija Danas/Telegraf.rs/Prenela S.S.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preminuo glumac iz Sopranovih

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Dec.2023

Slavni glumac Ričard Romanus poznat po ulogama u "Mean Streets" i "The Sopranos", preminuo je u 80. godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.