Pompeo se raduje istorijskoj prilici da poseti Crnu Goru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pompeo se raduje 'istorijskoj prilici' da poseti Crnu Goru

Crna Gora je važan američki saveznik i državni sekretar Majk Pompeo se raduje "istorijskoj prilici" da poseti Podgoricu početkom oktobra, izjavio je zvaničnik Stejt departmenta na pitanje Glasa Amerike o tajmingu turneje tokom koje će prvi diplomata SAD boraviti i u Severnoj Makedoniji, Italiji i Grčkoj.  Biće to prva službena poseta jednog američkog državnog sekretara Crnoj Gori od obnove njene državne nezavisnosti 2006. godine. Pompeo, jedan od najbližih saradnika...
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pompeo sledeće nedelje u Skoplju i Podgorici

Izvor: RTS, 27.Sep.2019

. Državni sekretar SAD Majk Pompeo sastaće se sledeće sedmice sa najvišim zvaničnicima vlasti u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Pompeo putuje i u Grčku, a sastaće se i sa papom.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.