POJAČANJE NA KLUPI HIMKIJA : Marković i Dženkins dobili novog trenera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJE NA KLUPI HIMKIJA : Marković i Dženkins dobili novog trenera (FOTO)

Poznati stručnjak se preselio u Rusiju.

Grčki stručnjak, Jorgos Barcokas, kako se i očekivalo, preuzeo je kormilo Himkija. Bivši trener Olimpijakosa, Lokomotive Kuban i Barselone se preselio u Rusiju, posle loše sezone sa katalonskim klubom, koji je eliminisan u ranoj fazi Evrolige i španskog plej-ofa.

VELIKO SPREMANJE: Evo ko ODLAZI, a ko OSTAJE u Partizanu (FOTO)

PAO DOGOVOR: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Teo ODLUČIO u kom NBA klubu nastavlja KARIJERU (FOTO)

Barcokas je trenerski posao započeo u Marusiju, jer je igračku karijeru morao da završi u 27. godini, zbog povrede kolena, a na klupi Olimpijakosa je 2012. godine nasledio Dušana Ivkovića i sa crveno-belima iz Pireja odbranio titulu u Evroligi i postao prvi grčki strateg, koji je osvojio Evroligu. Grke je već radio u Rusiji i to u Lokomotivi Kuban iz Krasnodara, koju je odveo na F4 Evrolige, a u Top 8 fazi je skorom 3:2 eliminisao Barselonu.

AMERI U ŠOKU! Naš Bogdan PLAĆENIJI od Lebrona Džejmsa! (FOTO)

Inače, novi šef stručnog štaba Himkija je već dobio dva velika pojačanja, a to su Stefan Marković, bivši srpski reprezentativac i Čarls Dženkins, koji je u Crvenoj zvezdi stekao reputaciju najboljeg "kradljivca lopti" Evrolige.
Pogledaj vesti o: Partizan,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.