Nakon supruge, grčki ministar Papadimitri podneo ostavku zbog SKANDALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon supruge, grčki ministar Papadimitri podneo ostavku zbog SKANDALA

Grčki premijer Aleksis Cipras prihvatio je ostavku Papadimitrija

Grčki ministar za ekonomiju i razvoj Dimitri Papadimitri podneo je danas ostavku, nakon što je njegova supruga Ranija Antonopulou koja je bila zamenica ministra rada, takođe to učinila zbog skandala o novčanoj naknadi za stan.

Pročitajte i:

, saopšteno je danas iz kacelarije premijera, prenosi AP.

Kako je agencija prethodno izvestila, Antonopulou je u ponedeljak podnela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavku nakon što se saznalo da je tražila i primila naknadu za iznajmljivanje stana u Atini, uprkos nalazima u godišnjem izveštaju da poseduje pola miliona dolara.

Kako je navedeno, ona je u prethodne dve godine primila od vlade pomoć od 23.000 evra za iznajmljivanje stana.

Papadimitri nije tada komentarisao ostavku svoje supruge.

Njenu ostavku tražili su predstavnici opozicionih stranaka tvrdeći da je nepristojno da joj se daje ta naknada kada se Grčka suočava sa ekonomskom krizom.

Kako se navodi, vlada Grčke navela je da planira da ukine plaćanje naknade za iznajmljivanje stanova članovima kabineta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.