KOŠARKA: VUJANIĆ SLOMIO NOGU!

Izvor: iSporti.com, 29.Mar.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKA: VUJANIĆ SLOMIO NOGU!

Miloš Vujanić se teško povredio na utakmici koju je u dresu Panionisa igrao protiv AEK-a i po svoj prilici za njega je ova sezona završena.


Vujanić, koji je trebalo da u ponedeljak pojača Partizan, u svom poslednjem meču za grčki klub pred povratak u Beograd doživeo je neverovatan peh. On je zadobio prelom obe potkolenične kosti, pa mu sledi pauza od bar četiri meseca, a pojedini grčki mediji idu toliko daleko da su pod znak pitanja stavili i nastavak njegove karijere.


Ono što je sigurno, Partizan svakako neće moći da računa na usluge 30-godišnjeg košarkaša u drugoj fazi Evrolige koja počinje ove nedelje.


Vujanić, koji se kroz celu karijeru mučio sa povredama, je četiri minuta i 52 sekunde pre kraja prve četvrtine utakmice sa AEK-om doživeo tešku povredu koja je srušila njegove i planove crno-belih. Kako piše grčka "Gazeta" zbog ozbiljnosti povrede biće obavljena hitna operacija.


Kobni detalj desio se tokom duela sa američkim košarkašem Terelom Kestlom, koji je debitovao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Vujanić se srušio na parket nakon što je Kestlu oduzeo loptu i krenuo u kontranapad, cela dvorana je zanemela, a nekadašnji reprezentativac naše zemlje je proveo na parketu desetak minuta dok mu je medicinsko osoblje obe ekipe ukazivalo pomoć. Vujanić je nakon toga sa suzama u očima na nosilima odnet sa terena.

Pogledaj vesti o: Grčka,   Evroliga,   Košarka

Nastavak na iSporti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iSporti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iSporti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.