Ivković ponovo selektor Srbije?

Izvor: B92, 22.Feb.2011, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković ponovo selektor Srbije?

Grčki portal "SportDay", saopštio je da trener Olimpijakosa Dušan Ivković razmišlja o povratku na klupu košarkaške reprezentacije Srbije.

"SportDay" navodi da će Ivković predvoditi vicešampione Evrope ukoliko gradonačelnik Beograda Dragan Đilas postane predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Đilas je glavni kandidat da zameni trenutnog predsednika KSS-a Dragana Kapičića s obzirom da ima pordšku Partizana mt:s, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde i FMP-a.

Ivković je u ponedeljak, 14. februara, doneo odluku da napusti mesto selektora Srbije posle dve godine rada sa "Belim orlovima", osvojenog srebra na Evrobasketu 2009. i četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u septembru 2010. godine.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Partizan,   Košarka,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.