I to će se dogoditi! Pogledajte za koga se udaje Kejt Mos

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Sep.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to će se dogoditi! Pogledajte za koga se udaje Kejt Mos

Kejt Mos i trinaest godina mlađi milijarder Nikolaj fon Bizmark venčaće se u Grčkoj, prenose strani mediji. Nakon intimnog venčanja, par planira da napravi veliku svadbu u Londonu. Foto: Guliver/Getty Pre nekoliko meseci su se verili u Veneciji, a svadba bi trebalo da se održi pre Božića, taman kada manekenka bude zvanično razvedena od Džejmija Hinca. Pročitajte i… Šta bi bilo da nema Kejt? Ove poznate dame bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << se udale za princa Vilijama A photo posted by Kate Moss Latest (katemosslatest) on Jun 15, 2016 at 7:54am PDT Ovaj par privukao je pažnju i zbog raskalašnog načina života. Naime, njih dvoje se zajedno drogiraju i piju, a nedavno su se prijavili i na kliniku za odvikavanje, sa koje su se oboje vrlo brzo odjavili.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kontroverzan par: Manekenka se udaje za 13 godina mlađeg milijardera

Izvor: Press, 05.Sep.2016, 14:48

Oboje vode raskalašan život pun droge i alkohola. . foto: superzena.b92.net. Kejt Mos (42) i trinaest godina mlađi milijarder Nikolaj fon Bizmark venčaće se u Grčkoj, prenose strani mediji. Nakon intimnog venčanja, par...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.