Grci traže izbacivanje Srbina još dvojice sa Svetskog kupa (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci traže izbacivanje Srbina još dvojice sa Svetskog kupa (VIDEO)

Bes u Grčkoj zbog eliminacije sa Mundobasketa se ne stišava. Grčka je pobedila Češku sa nedovoljnih sedam poena razlike i posle utakmice osula paljbu na trojicu sudija, među kojima je bio i Srbin Aleksandar Glišić. Tamošnji košarkaški savez traži isključenje trojice arbitara sa šampionata. I, ne samo to.
Naša kladionica nudi kvotu 1.80 da će Srbija protiv Argentine da ubaci manje od 88 poena.
Čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << grčke košarke od nadležnih tela FIBA zahtevaju da pogledaju snimak meča i javno se oglase tim povodom.
– Ova utakmica je značila nezabeležen uticaj na rezultat u istoriji evropske i svetske košarke – navodi grčki savez.
Naravno da su Grci malo preterali. Ono što im najviše bode oči je peti faul njihovoj prvoj zvezdi i MVP prošle sezone NBA lige Janisu Adetokumbu, sredinom poslednje četvrtine, kada su Heleni bili na putu da dostignu neophodnih 12 razlike. Janis je taj peti prekršaj načinio u napadu.

Polemika oko suđenja na Mundobasketu traje od početka takmičenja. Zbog poznatog sukoba između FIBA i ULEB, najboljim evropskim arbitrima je zabranjeno da sude na evropskom ili svetskom šampionatu. Pravdu u Kini dele sudije iz “trećeg ranga” svetskog suđenja. Najteže su oštećeni Litvanci u meču protiv Francuske, kada je Rudi Gober prilikom slobodnog bacanja Valančijunasa 30 sekundi pre kraja, dirao obruč. Arbitri nisu želeli čak ni da pogledaju snimak.
FIBA je posle utakmice priznala grešku. Trojica sudija su proterani sa šampionata.

The post Grci traže izbacivanje Srbina još dvojice sa Svetskog kupa (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpske odbojkašice oduševile i komšije

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019

Srpske odbojkaške heroine vladaju Evropom i svetom. Uspeh reprezentacije Srbije u do sada neviđenom finalu, pred 14.000 turskih navijača, naišao je na pozitivan odjek u regionu.. Naša kladionica nudi kvotu 1.95 da će Milutinov u meču protiv Argentine da ubaci više od 7 poena.. Jednu od prvih...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.