Izvor: Blic, 20.Jan.2022, 22:20

GRČKI ISTRAŽITELJI OTKRILI: Velja Nevolja i njegovi vojnici likvidirali Stamatovića i Dedovića pred ženama i decom! Ispituje se da li su u zločinu učestvovali i DŽONI SA VRAČARA I LAINOVIĆEV SIN

Srpski i grčki istražitelji koji rade na rasvetljavanju ubistava vođe škaljarskog klana Igora Dedovića (43) i njegove "desne ruke" Stevana Stamatovića (43) u Atini, prema nezvaničnim informacijama, prikupili su dokaze koji dovode Veljka Belivuka, odnosno "kavački" klan za koji je on radio, u vezu sa ovom dvostrukom likvidacijom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OSVETA ZBOG UBISTVA SALETA MUTAVOG? Grčki istražitelji otkrili: Velja Nevolja njegovi vojnici likvidirali Stamatovića i Dedovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022

Najnovija saznanja...Srpski i grčki istražitelji koji rade na rasvetljavanju ubistava vođe škaljarskog klana Igora Dedovića (43) i njegove "desne ruke" Stevana Stamatovića (43) u Atini, prema nezvaničnim informacijama, prikupili su dokaze koji dovode Veljka Belivuka, odnosno "kavački" klan za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.