FMP lako do polufinala KRK, ali njegovog trenera brinu scene sa grčkog kupa

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP lako do polufinala KRK, ali njegovog trenera brinu scene sa grčkog kupa

Unapred Jovanović poziva na mir i sportsko ponašanje.

FMP se sigurno plasirao u polufinale završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, pošto je bez problema pobedio trećeligaša Sveti Đorđe iz Žitišta, ali trenera tima iz Železnika Vladimira Jovanovića brinu slike iz Grčke i tamošnjeg kupa.

"Okrećemo se polufinalu, ne znamo ko će biti protivnik. Novi Pazar ima dobru ekipu, u vrhu je, imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalitet, dobro su vođeni, ili Partizan, koji je napravio doselekciju tima i sigurno je sa novim pojačanjima favorit.







O tom potom, ono što je važno, imali smo primer grčkog kupa, gde je bio prekid...Ja se nadam da će posle ovog kupa da se priča samo o košarci i da najbolja ekipa pobedi", rekao je Jovanović u Nišu.

Što se tiče terena, tu dileme nije bilo, pobedio je FMP 112:58, iako je Sveti Đorđe odigrao jako dobro prvu četvrtinu.

"Velike čestitke Svetom Đorđu, ne samo na plasmanu, već i na igri u prvoj četvrtini. Šut od 7/11 je fenomenalan, svaka čast. Želim im da ostvare sve ambicije. Danas je presudio naš individualni kvalitet i ta fizička sprema. Ova razlika je apsolutno nerealna i ne prikazuje pravu razliku na terenu.

Još jednom čestitam Svetom Đorđu i navijačima koji su došli da ih bodre ovde, na najvećoj sceni. To je najveći podstrek za manje košarkaške sredine, da vide da je ostvarenje sna moguće
", rekao je Jovanović.

Krilni centar "pantera" Radoš Šešlija imao je još lepih reči za današnjeg rivala.

"Čestitam im što su se kvalifikovali na turnir, a znamo da igraju dva ranga niže. Pokazali su momci da nisu slučajno ovde. Čestitam i svojoj ekipi na prolasku u polufinale. Mislim da smo fizičkom spremom pobedili ovu utakmicu, čim smo se rastrčali i počeli da skačemo, sve je izgledalo drugačije.







Čekamo subotu, već dve godine ispadamo u polufinalu, nadam se da ćemo moći da sada napravimo korak više", rekao je Šešlija.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.