Da je Grčka imala Vučića ne bi bila gde je sada

Izvor: Mondo, 21.Mar.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da je Grčka imala Vučića ne bi bila gde je sada"

Ministar Aleksandar Vulin rekao je danas u Nišu da bi stanje u Grčkoj bilo mnogo drugačije da je imala svog (Aleksandra) Vučića.

Foto: Beta, Miloš Miškov

"Da je naša bratska Grčka pre sedam godina kada je počela kriza imala na čelu svoje Vlade jednog Aleksandra Vučića, ne bi bila u ovako teškoj situaciji kao što je danas, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bi na vreme razumela šta znači štednja i šta znači rad", kazao je Vulin.

On je, na Izbornoj konferenciji Gradskog odbora Pokreta socijalista u Narodnom pozorištu u Nišu, rekao da bi i Srbija danas bila bolje mesto za život da je ranije počela da radi i da štedi.

"Stanje u oblasti socijale je veoma teško, ali ne zbog toga što je levica neradna i što ne želi red i rad, već zbog toga što je levica došla na vlast u zemlji koja je pljačkaškom privatizacijom uništena temeljno i namerno", kazao je Vulin.

On je rekao da uprkos "zatečenom teškom ekonomskom stanju i štednji na svim poljima" aktuelna vlast nije smanjila izdatke za tuđu negu i pomoć, za dečije dodatke i ostala socijalna davanja.

"Da nismo počeli da radimo ovo što radi Vučićeva Vlada mi ne bi imali para da isplatimo ni plate ni penzije, prodali bi sve što imamo, i ostavili bi jad i bedu budućim generacijama", kazao je Vulin.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.