Ćemo ispraćaj u Ameriku proslavlja sa misicama! (foto)

Izvor: Svet, 22.Sep.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćemo ispraćaj u Ameriku proslavlja sa misicama! (foto)

Srpske misice nalaze se na pripremama u Grčkoj, a društvo im pravi pevač Ćemo. Inače on već sledeće nedelje putuje na američku turneju te će direktno iz Porto Karasa da ode na aerodrom, a misice su mu poželele sreću.

Pevač je razočaran jer neće moći da prisustvuje finalnom izboru za Miss Srbije.
Jubilarno 20. takmičenje za izbor najlepše Srpkinje biće održano 9. oktobra, a tim Miss Serbia, predvođen predsednicom kompanije Vesnom de Vinčom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u naredne dve nedelje, radiće sa 21 finalistkinjom, koje su među više od 250 prijavljenih devojaka ušle u najuži izbor. Prošle godine Ćemo je snimao i spot sa misicama za duetsku pesmu “Više od života” koju je radio sa Milenom Ćeranić ali ove godine ipak do realizacije novog spota neće doći jer je pevač isključivo na odmoru.

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćemo ispraćaj u Ameriku proslavlja sa misicama! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2016

Srpske misice nalaze se na pripremama u Grčkoj, a društvo im pravi pevač Ćemo. Inače on već sledeće nedelje putuje na američku turneju te će direktno iz Porto Karasa da ode na aerodrom, a misice su mu poželele sreću...Pevač je razočaran jer neće moći da prisustvuje finalnom izboru za Miss...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.