Barselona promenila planove – odmah napušta Kaunas

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 16:34

Barselona promenila planove – odmah napušta Kaunas

Čelnici košarkaškog kluba Barselona promenili su plan putovanja.

Kako prenosi grčka Gazeta, Barselona neće ostati na finalnoj utakmici u Kaunasu i odmah nakon meča za treće mesto odlaze u Španiju.

Kako se navodi, ova odluka je doneta u petak posle poraza od Real Madrida u polufinalu, a prvobitni plan je bio da lete od 1 čas posle ponoći.

Ovo je treći put zaredom da Barselona dolazi na završni turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrolige i da ostaju bez finala i da u utakmicu u kojoj se bore za treće mesto ulaze bez žara.

Veruje se da Šarunas Jasikevičijus ostaje na klupi i nakon ovakvog ishoda kojim niko nije zadovoljan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradovićev Monako razbio nezainteresovanu Barselonu

Izvor: B92, 21.Maj.2023

Košarkaši Monaka pobedili su Barselonu rezultatom 78:66 u meču za treće mesto u Evroligi...Monako je posle preokreta poražen od Olimpijakosa u polufinalu, da bi u meču za treće mesto bili bolji od Barselone...Momci iz Blaugrane su izgubili od Real Madrida u petak, a u nedelju od Monaka i ostali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.