A M S S: Popodne veći broj vozila ka Makedoniji i Crnoj Gori

Izvor: S media, 01.Jul.2011, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A M S S: Popodne veći broj vozila ka Makedoniji i Crnoj Gori

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta. Veći broj vozila očekuje se tokom popodneva na putevima ka Makedoniji i Crnoj Gori.

Auto-moto savez Srbije saopštio je da se u poslepodnevnim satima očekuje veći broj vozila ka Makedoniji i Crnoj Gori.

Zadržavanja putničkih automobila na graničnim prelazima sa Makedonijom i Crnom Gorom za sada su u oba pravca do pola sata, a duže od 30 minuta ne čeka se ni na prelazima sa Hrvatskom, BiH, Madjarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Bugarskom.

Grčka: Turisti, naoružajte se živcima i gorivom!

Izbegavati najtopliji deo dana za putovanje

Zbog radova na interventnoj popravci mosta na magistralnom putu M/17.1, deonica od GP Bezdan ka Hrvatskoj saobraćaj se preko mosta obavlja naizmenično jednom trakom uz semaforsku signalizaciju. Predvidjeno je da radovi traju do 1. avgusta.

Na Kopaoniku, Zlatiboru, Crnom Vrhu kod Bora i oko Sjenice vidljivost je smanjena usled sumaglice i niske oblačnosti.

Na deonicama trasiranim kroz stenske useke i klisure učestala je pojava odrona.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.